Bergochdalbana.

Blogg Blogg1 Blogg2Mina arbetsdagar kan se totalt olika ut beroende på vilken dag man frågar. Idag så började jag allting med att åka 350 meter (sjukt) under jorden för att träffa en genomgo´snubbe som sysselsatt sig med gruvarbete i 43 år. Jag fick ett hastigt släng av panik där cirka fem minuter i nedkörningsprocessen när jag kom på hur förbannat långt under marken vi faktiskt rörde oss med den där skumpiga Hiluxen. Trodde jag skulle pomppa iväg rakt ut genom rutan, det skumpade så sjukt mycket på vissa ställen. Tur att jag besökt Tytyri tidigare, annars hade nog min klaustrofobi sagt tack och hej vid rödljuset som ledde oss rakt ner i avgrunden. Fick dessutom sanslöst ont i magen av att guppa runt där. Kanske man inte ska göra alla uppdrag i det här skedet.

Efter det här så åkte jag och kollegan Marit iväg till Hangö på uppdrag. Vi är båda totalt besatta av havet så vi tog oss till Gunnarstrand för att fota lite extra vybilder till reportaget vi var ute på. Passade samtidigt på att knäppa bilder på reportern som började väldigt seriöst och slutade i ett otroligt hysteriskt skratt när jag bad henne tänka på nåt mysigt. Blev ytterst glad av den här bildserien.

Och tur att arbetsdagen slutade på så sätt, med glädje, för på det privata planet kom det inte lika goda nyheter och jag känner att saker här i livet har väldigt tvära kast och man inser inte hur snett saker kan gå innan det redan skett. Hujeda. Goda tankar nu.

2 Kommentarer

  1. Mocci skriver:

    Hangö är nog så fin plats.! Gillar hösten här.

    Gillar din blogg massor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: