Lösryckt.

– Såg den fantastiska Gravity på Pallas häromdagen. Så otroligt göttig film! Höll på att kisa ner mig flera gånger (och inte för att det ligger något och trycker där konstant utan av ren spänning). Om ni har möjlighet så kila iväg och titta på den. Nittio minuter filmglädje och ångest. Ska aldrig åka till rymden.

– Den här videon hittade jag igår och började nästan gråta. Jag vet inte men, den som gjort reklam för Skype borde få hela världens priser hemskickade. Så ska en slipsten dras.

– Är nästan halvvägs in i vänta-barn-processen. Ibland tror jag mig känna nåt där inne. En gång kändes det som om jag hittat Nemo. Han sprattlade till under naveln. Ibland känns det som elohiiri. Så, vetefan om det är ungen som bökar, eller broccolin man åt till lunch. Och i takt med att magen växer, växer även oron inför kommande ultra. Är så himla nervöst allting kring det här. Glömmer bort att jag är gravid största delen av tiden, och sen när det slår mig så får jag lite halvpanik och angst. Att vänta nio månader är ju helt sjukt. Drömmer så sjuka saker hela tiden. Drömde att jag födde en liten farbror häromdagen, alltså in en bebis som ser ut som en farbror, utan en actual fabror! Med keps och pipa.

Tur så åker jag iväg till Stockholm snart. Behöver en paus från allting här hemma känner jag. Så himla mycket att ta itu med och fundera på hela tiden, jobb och kid. Dessutom får jag hänga med det finlandssvenska kollektivet på andra sidan potten. OCH, inte att förglömma, titta på Solala!

20131112-103056.jpgFiilisbild från i somras, bara för att.

– En man i Ryssland spikade fast sina ballar i marken utanför Lenin-monumentet häromdagen. I ren protest mot ledarskapet. Och på Filippinerna äter man sina husdjur i brist på annan föda. I Raseborg gick jorden under när skatteprocenten höjdes igår. Tar ingen ställning. Konstaterar bara att världen är kokko.

– Väntar exceptionellt mycket på skatteåterbäringen i år. För med den ska vi göra nåt kul. Återkommer med den infon när och om detta blir gjort. Eller det ska det ju. Göras menar jag. Men det finns alltid gropar på vägen, så bäst att inte ta ut nåt i förskott.

 

6 Kommentarer

  1. Lotta skriver:

    När jag var gravid med Willy drömde jag att jag födde ut Rod Stewart, i miniatyrmodell. Snacka om skrämmande liten farbror! Man undrar ju nog ibland vad hjärnan processar när man är gravid…

  2. Mixi skriver:

    Hoppas ni annu planerar pa att komma hit!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: