Jukkis Cup 2013.

 

Blogg Blogg1 Blogg2 Blogg3 Blogg4 Blogg5För er som missat så spelar man ganska mycket handboll i Karis. Vissa barn växer i princip upp där under lysrören i SISU Arenan. Jag var inte en av dom. Jag har spelat handboll i typ en hela vecka. Sen gav jag upp för jag tyckte jag var så dålig. Men idag tillbringade jag ändå ett par timmar bland med klister och bollar. Världshistoriens första JukkisCup ordnades och kände mig lite manad att finnas på plats. Dels i jobbsyfte, och dels för att vår familjefirma ställde upp med ett smickrande orangebeklätt lag. Nu har jag gjort min del i handbollskulturen för ett tag framöver. Vackert så. Nu far jag till Karis andra stadsklenod Serendipity. Där vankas en falafelsallad och ett parti Kimple, om inte Adoptivsonen är på sitt allra tjurigaste humör.

Goder lördag.

1 Kommentar

  1. […] via Lindex och hittade magvänlig klänning på rean som jag bott i hela helgen. Skådat lustig handboll. Ätit traditionella burgaren i Serendi pity. Instellerat julstjärnor vi fått i present. Lagt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: