Glögg.

20131108-102143.jpgInledde årets glöggsäsong igår på Pityn. Uppstod lite debatt med mitt bordssällskap angående hur glöggen dricks bäst. Personligen så vill jag inte ha nåt skrot alls i muggen i form av mandlar eller russin. Det ska helt enkelt vara het glögg, inget mera. Och ingen sprit i den heller. Så, egentligen kan man väl säga att jag föredrar varm saft som smakar pepparkaka. Finns få saker i matväg som är så vidrigt som uppvärmda russin med kossu. Huuuu…

Hur vill ni ha glöggen? Med sprit? Russin? Vit? What?

4 Kommentarer

  1. miilo skriver:

    Jag tycker den är god om man blandar 50/50 med vinglögg och vanlig. Och nä, inga russin i för mig heller. Fy. Förstår inte varför folk vill ha sånt i drickan. Eller annan mat med för den delen. Värsta grejen är om man i god tro roffar åt sig typ en muffins och tror det är choko men så möter ett russin ens mun istället. HUI!

  2. Sofia skriver:

    Jag vill gärna ha i både russin och hela skalade mandlar… Men ingen sprit. Då e jag hellre utan.

  3. elin skriver:

    Vaaaaaah serveras set glögg i serendi redan? Härligt!!!! Är besatt av drycken. Helts med endast några russin i. Funkar oxå med sprit i på lördag kvällar tycker jag, men absolut INTE färdigspetsad. Smakar förjävligt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: