Sista paret ut. Nästan.

BrölloBröllopssäsongen börjar vara över för min del. Ja, eller den är ju över för allt är fotat men har ännu en så sjuk mängd material att redigera att helt finito är den nog inte. Men detta är iallafall Sofia och Jörgens bröllop som vi fotade i mitten på september. Det är lite fint för jag fotade deras son när han var bebis så det är roligt när jag får se folk igen och följa upp livet lite. Som en livs levande dokusåpa är mitt jobb. En Truman Show. Vi hade hursomhelst fantastiskt tur med väder och vind när bröllopet kom och vi kunde lugnt och skönt spatsera runt på landsbygden utan rädsla för att bli sönderregnade eller uppätna av mygg. Perfekt bröllopsårstid, den där september. Nu dröjer det ända tills augusti innan jag nästa gång ska syssla med detta. Då i Jeppis. Excite!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: