Bäst.

Me

Oftast får jag höra att jag jobbar på VÄRSTA Nyland. Detta tycker folk är så ofantligt roligt. Västra, blir Värsta. Fattar ni så kul det är att leka med ord? Get it? Jättekul! Speciellt roligt är det att få höra det av varannat objekt man fotar. ”Aj, du kommer från VÄÄÄÄRSTA NYLAND! HoHOHAHA!” Och så kisar dom ner sig av skratt. Me? Not so much.

Så därför är det med glädje vi idag kan gå ut med att vi i år faktiskt tagit hem titeln Årets Bästa lokaltidning i Finland! Det ni. Inte kattskit. Det var en mycket lycklig redaktion som klämde in sig i de av mig designade t-skjortorna och ställde sig i klunga för en fotosession som mest påminde om ett kollektivt psykbryt. Vackert. Själv tog jag smällen och ställde mig längst ut i kanten och fick således formen av en banan. En utbuktande sådan. Men den bjussar vi på!

Här kan ni läsa om bedriften. Stolt.

20131107-114129.jpg

2 Kommentarer

  1. Man vet ju inte hur bra Västis är om man aldrig läst annat.

  2. Katarina skriver:

    Grattis! Glad för er skull!!

    Västis hör till min morgon, så hoppas det får fortsätta så lääääääänge ännu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: