Presant.

PentikHar aldrig varit inne i Pentik-butiken i Ekenäs förrän idag då jag snubblade in där i ett jobbärende. Men herregyyyyd så fina saker dom hade där då! Främst möbler. Blev lite bananas. Sen att jag kanske inte är den som slänger ut hundra euro på en rojsig pall hör inte till saken, man kan ju önska sig saker ändå. Kanske Greken skulle bli glad om jag köpte ett vitrinskåp för 680 bagis till honom i 30-års present? Vad tror ni? Hundvalp tackade han nej till. Inte ens i presentform.

Nämen allvarligt talat, vad köper man till en man som fyller jämnt strax efter jul? Otroligt svårt alltså. Klocka fick han för ett par år sedan. Får seriös presentångest. Och själv säger han inget. Får nog bli den där hunden ändå, asså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: