Bygga om.

Min mor är en såndär som flyttar runt på hela vardagsrumsmöblemanget minst en gång i månaden. Däremellan så byter folk rum som strumpor där i Lövkulla-hushållet. Nu är det ju bara den yngsta kvar på heltid men trots det så byts det boende i det huset stup i kvarten. Har ju bott i det här nuvarande hushållet i över fyra år och under den perioden har vi inte bytt sovrum en endaste gång. Kanske detta är helt normalt också, att inte hålla på och repa sönder golven eftersom man är så sjukt rastlös. Har inte ens tänkt tanken på att vi skulle flytta på sängen eftersom vi bara har ett sovrum med stora inbyggda garderober. Men efter en ganska omfattande makeover i det här huset för ungefär ett år sedan så har jag nu bestämt mig för att vi ska vara helt sjukt wild and crazy sådär lagom till julen och faktiskt flytta vårt pick och pack till andra sidan av huset. Adoptivsonens rum ska ju bli syskonets lagom där på våren så jag tänkte att vi lika gärna kan flytta vårt pick och pack till den delen av huset nu. Bra ursäkt för att måla om skiten dessutom. Just nu ser två av våra extra rum ut som fina kandidater till det där Storage Wars-programmet. Fyllda till bredden av pafflådor och åter pafflådor med böcker och färgpennor och pussel. Får så lejdon.

Finns så mycket fint inspireras av. Har lust att börja nu direkt. Men jag tror inte det skulle vara så jättepopulärt så jag får nog hålla tillbaka lite i en månad eller så. Men det är på gång!

RoomAlla bilder lånade från Pinterest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: