Tebax.

Tog lite höstlov från allt dom heter blogg och sociala medier (så skönt att slippa Facebook i nästan en vecka. Sjukt skönt.) och åkte norrut med Greken i några dygn. Det behövdes. För trots att vi inte gjort annat än suttit instängda i en bil i 1300 kilometer så har det varit fantastiskt fint ändå. Timtal på svintråkiga vägar med inget annat än varandras idiothumor  är nog precis en såndär liten kick som man behöver ibland. Det låter ju inte så jäkla inspirerande att åka bil till Kokkola men alltså, det är ju det när båda inte gjort annat än jobbat röven av sig de tre senaste månaderna och knappt sett röken av varann. Men nu är det nog så himla skönt att vara hemma igen. Elda lite varmt i huset. Laga mat på spisen. Ut och röra på sig lite. Och imorn är det jobb igen. Men kanske jag orkar fram till födelsedagen nu iallafall, då nästa resa vankar, över potten dessutom.

Nu, kävely med Renja, och sen Downton Abbey med Anki Bagger. Hemma. Fina pipor.

1 Kommentar

  1. Katarina skriver:

    Det låter som ett riktigt skönt och välbehövligt avbrott! Och sedan när man kommer hem igen, så förstår man åter ordspråket ”Borta bra, men hemma bäst”. Sköt om dig/er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: