Tyck-synd-om-mig-fredag.

Är lite för sliten för att den här fredagen ska kännas som en fredag. Man ska inte gå ute i ett mörkt Billnäs på kvällskvisten och berätta spökhistorier med Anki Bagger om man sen förväntar sig kunna sova ensam i ett stort jävla hus. Jättedålig idé. Därtill så har jag fått ett sånt förbannat tryck över bihålorna, vilket i sin tur lett till konstant huvudvärk. Och hjärtklappning är tillbaka. Välkommen, gamle vän. Inte så vidare kul alls va. Har försökt mäta mitt blodtryck såväl morgon som kväll men vet inte om mätaren eller jag är bananas, för nu får jag värden som ligger på typ 97/58. Låter ju väldans lågt. För en som alltid annars har högt dessutom. Tror jag måste fixa en annan mätare. Nån i Karis som har en till låns under en par veckor period?

Ikväll är det tänkt att jag ska åka på Bokmässan. Bo lite på hotell, strosa runt i Helsingfors, äta middag med Mini-Me. Hoppas att jag rycker upp mig lite tills dess. Känner mig seriöst rotiger, på ren kariska. Har så satans mycket finnar i naaman just nu, och försöker jag ens lite sminka till mig så känns det som att hela fejset ska ramla av. Enda som duger är fuktighetskräm. Så, jag ser ut som en ledsen men glansig 15-åring med begynnande bukfetma just nu. Var i hela helvete är det där skimret som andra pratar om? Ett hån. Vill gräva ner mig tillsammans med en hink av Pappagallos lakritsglass, och sitta där och titta på skam-tv och vältra mig i självömkan. Jag låter som en fantastiskt sprudlande levnadspartner just nu. Ibland är det bara såhär.

Här kommer ett klipp. Totalt icke-relaterat, och rekommenderas inte för vänner av kaniner.

Om ni tog er igenom detta så förtjänar ni medalj. Jag är en sugig person just nu. Ska lätta upp stämningen senare idag med historier om hur underhållande det är att inte kunna prata finska. Ni får gärna ladda med era egna, så kan vi skratta åt varandra en stund, och glömma allt som heter nervstärv.

4 Kommentarer

  1. anna skriver:

    du får inte låna från hvc??annars fick jag lånfa från hälsotorget engång …inte bra med så där lågt tryck…vila vila o äääät lakrits 🙂

  2. mamma skriver:

    Jag har en mätare hemma. Borde själv kolla mitt blodtryck nu och då men det gör jag ju inte. Så du kan komma efter mätaren när du kommer från H:fors. Syns i morron!

  3. elin skriver:

    Hahaha alltså aj Lööv it. Jag håller så med. Vem FAN hittade på att man är ”strålande vacker som gravid”??? I rumpan heller. Mitt hår har aldrig varit risigare. Utan brun-utan-sol vore jag seriöst grå i ansiktet. Och acne – har sluppit det i ansiktet men hela bröstet är bombaderst. Kiva lixom. Vacker som få…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: