Vasa.

VasaSenaste gång i Vasa, är 2011.

Nästa vecka åker jag på turné till Vasa. Höstlov, kan man säkert kalla det. Totalt hjärnsläpp kan man också säga. Har ingen aning om hur programmet ser ut men tror att jag kommer att vara i Vasa åtminstone på tisdag och onsdag. Nån som kan tipsa mig om vad man kan göra dagtid i den byn? Är en total novis när det kommer till allt som härrör Pampas. Två av mina bröder har bott där i längre perioder och ändå så kan man sammanfatta alla mina besök i Vasa mellan tummen och pekfingret. So, hit me! Tips på restauranger, butiker, loppisar, och annat jag kan sysselsätta mig med i centrum är mycket välkommet. Allt som tangerar köttbullar eller hundvalpar, eller en kombination av dom två går före allt annat (ja, nu lät det som att jag ska äta köttbullar gjorda på hund. Inte så va.) Tack.

4 Kommentarer

 1. Jasmin skriver:

  Lite Vasa tips:
  Strampen (restaurangen) har trerätters middag för typ 25-28e mellan måndag och torsdag, lönar sig verkligen! Supergod mat!!
  Kaffehuset August har bra lunch och Hotel Astor har ännu bättre morgonmål.
  Loppistips är Eva & Adam på andra sidan järnvägsbron och så Suvikirppis lite längre bort.
  Annat kul man kan göra är springa vid stranden, Ollis-tisdag (fast d kanske inte är så aktuellt), gå på nå museum eller så bara ströva omkring och gå på sköna kafeer (sweet wasa, 1r och kök) eller om man är intresserad av raw-food så restaurangen Raawka på brändö!

  Hoppas de va ti nån hjälp!

 2. Linn skriver:

  Nå, du ska ju träffa mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: