Bebetos.

BabiesAlltså, bebisar med hårsvall som skulle göra Fabio avundsjuk är så fint att jag går lite i bitar varje gång dom besöker mig. Här är två av dom som jag fotat de senaste månaderna. Helt otroligt också hur stor skillnad ett par månader gör i en bebetos liv. Killen ovanför var bara några dagar när vi fotade honom, medan damen där under är tre månader gammal. Och båda två sportar med så fantastiska fledor att halva min manliga bekantskapskrets är bittra.

På tal om dessa bebissessioner så kan jag glatt meddela att evighetsprojektet med att göra dessa till en bok nu äntligen är avklarat. Idag releasar Tactic boken på mässan i Helsingfors och jag är ju självklart en ytterst nöjd kvinna över detta. Fick ett mms igår från montern. Helt sjukt ju! På fredag åker jag själv dit och kolla läget. Pirr. Och på tal om mässan, så launchar ju den bäste av dom alla, Mini-Me, boken Sex&Sånt idag. Ödet är konstigt. Vi träffades för elva år sedan och våra vägar har gått nästan parallellt sen dess, stundvis via lite slingriga stigar och nedför branta stup. Men sen helt plötsligt står vi här en dag, 30 år gamla, och releasar våra debutböcker på samma jäkla mässa. Kismet.

20131023-150159.jpgMin bok! (I modell större.)

2 Kommentarer

  1. Fina bilder! Och det är något speciellt med halsdukar som får en människa att se lite mer kultiverad ut! 🙂

  2. Jeanette Öhman skriver:

    Verkligen fina bilder! Speciellt den sista jättebebin med röd tröja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: