Fy Fabian.

Skärmavbild 2013-10-18 kl. 10.13.08Blev lite överivrig på kvällsvandringen igår och slutade på en nio kilometers pätkä. Inte så jättetungt sådär, men alltså idag är mina höfter lika flexibla som på en nittioåring som inte rört sig en dag i sitt liv. Är så sjukt seg i hela kroppen så att jag vaggar fram här på kontoret. Ser ut som nån som blivit höftledsopererad. Jättefrustrerande detta. Att går från tio kilometers jogg och må sanslöst bra, till att gå knappa nio, och vagga fram följande dag. Bisarrt, och otroligt frustrerande!

Ser rapporter om snö över hela Facebook. Blir så ledsen i ögat över detta. Fryser redan hela tiden, tanken på att stå där och skrapa rutor i minus 28 får mig att vilja äta granbarr och gå i ide. Är liksom inte gjord för vinter. Höst är perfekt. Det kunde gott hållas så i ett halvår istället. Och det blir verkligen spännande imorgon om det börjar vräka ner snö. Jag ska fota bröllop från tio på morgonen till midnatt, en stor del utomhus, så om vi står där mitt i Helsingfors i en turbosnöstorm så kan det ju inte bli annat än spännande bilder. Drar iväg österut direkt imorgon bitti och stannar sen på hotell över natten. Konstaterade att jag inte orkar köra hem efter en sån arbetsdag. Så, gottar ner mig i en hotellsäng och sover ut istället. Dessutom ska det tydligen supas i våra knutar imorgon och jag orkar faktiskt inte sitta där nykter och titta på spektaklet så lika bra att fly fältet och tjura på distans istället. Och sen ska man ju inte förakta värdet av en stydig hotellfrukost. Mmmm… Här ska jag bo. Nytt för mig, blir säkert bra.

4 Kommentarer

  1. Antte skriver:

    Hör av dig om vi sku hinna ses!

  2. Linda skriver:

    SÅ SKÖNT med hotellnatt för sig själv! Hotellet ser ju riktigt fint ut dessutom. Ha en skön hotellnatt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: