Årets snubbe.

Ok, jag vet inte men alltså detta är kanske det sjukaste i romcom-termer som hänt i verkligheten. Amanda Roman hade sagt en gång till sin polare att hennes dröm var att förlova sig och gifta sig på samma dag. Hennes snubbe, Ryan Leak, hörde detta och bestämde sig för att fixa världens största ylläri till sin kvinna. Så, det inkommande året planerade han hela deras bröllop in i minsta detalj i hemlighet, helt enligt hennes freaking Pinterest-sida! Och så kom då dagen. Alltså, jag vet inte men detta är ju bara helt bananas! Får man göra såhär? Är detta det mest romantiska eller det mest traumatiska i bröllopssvängarna? Tur för henne att hon inte hade en pojkvän som var helt inställd på Las Vegas-tema eller nåt annat helt stört.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: