Lista.

Eftersom jag inte kommer på ett enda intressant topic just nu så snor jag en modifierad lista av Niotillfem. Om nån har nåt förslag på lämplig bloggrubrik eller annat jidder jag kan skriva om så hojta till. Just nu kommer jag bara på att lista alla yogurtar som är goda, eller irritationen jag upplever av folk som inte lärt sig använda blinken på bilen. Inget av ovanstående genererar direkt en Pulitzer så alla förslag mottages.

Vi kör.

Vilken dag är det idag?
Det är tisdag. En helt vanlig sådan. Ja, minus det ovanliga att jag började dagen med roadtrip till Mäntsälä. Ni får googla var det ligger, är själv lite oklar över det hela.

Vad ska du göra ikväll?

Inget extra idag mera. Avklarade just en timmes skrattfest runt Billnäs med Anki Bagger. Innan dess åt jag rest-spaghetti och slötittade på utvalda delar Glee. Kanske jag ska glassa till det och bada bastu och njuta här i min ensamhet.

Säg två bra uttryck:

”Karis-shacki, betär shacki.” eller ”Den här biffen är så seg att kossan måste ha dött av sendrag” (ett klassiskt Bengt-uttryck.)

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?

Såhär.

Vad blir du glad av få höra att du är?
En bra kompis.

Känsla prick nu.

Glad och svullen.

Vem saknar du?

Hanna, sjukt längesen vi hördes av.

Något som är asbra att ha:

Kompisar med olika skills och personligheter. Sen mixar man ihop dom alla och har världens roligaste tillställningar.

Vad är du bra på?


Engelska och svensk rättstavning. Har en inbyggd spell check. (Bara för det har jag säkert tusen stavfel i detta lilla inlägg.)

Vad vill du ha?

En hundvalp. Gärna en pytteliten, spräcklig kanintax.

Skärmavbild 2013-10-15 kl. 20.29.20En sån. I shall call him Sixten.

Vad tycker du är roligt?
Ricky Gervais.

Vad är du dålig på?

Att fickparkera. Är inte dålig på det, kan det inte alls helt enkelt.

Hur ser du ut när du är nyvaken?Skärmavbild 2013-10-15 kl. 14.51.18Vacker som en höstmorgon.

Vem är du kär i just nu?


Nå, Greken. Dom dagar han kommer ihåg att jag inte tycker om när han slänger strumpor på mig när jag tittar på teve. Eller när han inte får för sig att spontanmåla en mustasch i bläck åt mig rakt i fejset när jag sitter och mindar min egen business. Som ni märker så blir nog en bebis till i hushållet inte så stor omställning.

Vad var det senaste du sms du mottog?


”Haha måste belöna mig med lite pausläsning. jo jag ringer.”

Bäst på teve just nu?

Inget. Allt på teve suger stydigt balle just nu. Men Netflixar hemskt mycket och blandat.

Vad läser du nu?


En bok som eventuellt heter Väninnan och eventuellt är skriven av Denise Rudberg? Perhaps? Typisk chick-lit. Lagom sådär just innan man ska sova och behöver varva ner lite. Allt känns futtigt efter Jonas Gardell-sviten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: