Tomtar på loftet.

20131011-084954.jpgÄr skärrad. Vaknade 4.37 inatt av en viskning från vardagsrummet. ”Ninaaa…” Väste den fram tills jag vaknade. Sen låg jag där, vettskrämd och tänkte att jag hamnat mitt i the Conjuring. Därefter började ett gnagarrally på vinden. Vad som lät som en armé av råttor löpte amok rakt ovanför mitt huvud. Fram och tillbaka. Tikitikitikiti. Små, små tassar som lät som smattrande regn på ett plåtttak. Mysiga saker att vakna till. Spöken och möss. Alltså, var så vettskrämd sen att jag låg där med frenetisk kisibrått och bad till Buddha att han skulle ge mig mod att trippa iväg på toaletten.

Somnade om efter fem. Drömde att jag bodde i ett hipsterkollektiv i New York, och att Greken friade med den fulaste klocka jag sett i världshistorien. En vit Swatch, prydd med enorma porslinsblommor. Blev arg för att han hade så dålig smak. Sket i frieriet, var extremt missnöjd över mannens val av present, haha. Så glad fredag, på er allihopa. Hoppas ni haft en mysigare natt. Och fått en snyggare klocka.

2 Kommentarer

  1. Etta skriver:

    Jag drömde mycket mystiska drömmar då jag var gravid. Mystiskt… Mest om mannen att han var lite ond. 😁😱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: