Vänta barn

Och sen då.

20131010-140237.jpgHur jävla omöjliga är ultrabilder då? ”Jamen där ser du magsäcken.” Ser jag? Inte så mycket va.

Är vi repade från föregående inlägg nu? Eventuellt är Anki Bagger inte återställd från det här ännu. Hon och Greken är kanske dom två som fått vad som närmast kan beskrivas som hjärtstillestånd av den här livsomställningen. Faktum är att jag inte tror att Greken ännu heller rikigt förstått. Och Anki, ja hon är inte heller helt tillbaka från planeten hon landade på när jag berättade detta för ett tag sedan

Förstå nu sen, att jag ska få ett barn. EN KID! Jag! Jag som inte ens kan sköta en maskin med tvätt på ett organiserat sätt. Faktum är väl det att jag har lite svårt att sätta mig in i det här för jag känner mig inte gravid. Inte ens på ultran så förstod jag (trots att det nog var högst verkligt att ligga där halvnaken med tårna mot himlen. Gomorn bara) att det där som blinkade på skärmen defacto är ett extra hjärta som slår där inne. Inte ens dom där multivitminerna som jag ploppar i mig varje morgon gör detta på nåt sätt avvikande från en helt vanlig torsdag i mitt högst ordinära liv.

Jag har nämligen inte en enda känning av det här livsskedet just nu. Illamående? En kvart samma dag som jag testade positivt. The End. Det är antagligen lite av ett slag i ansiktet på dom stackars satarna som spyr tarmarna ur sig fem gånger per dag. Det enda jag lider av är ett absurt sug efter apelsinjuice och ett tröttare sinnelag än vad som är normalt. Därtill så inbillar jag mig att jag har ont i svanskotan och typ en bipolär diagnos med humörsvängningar från hell. Och i början hade jag så högt blodtryck och hjärtklappning att jag trodde att döden var kommen en gång i halvtimmen. I övrigt så är nog saker som det brukar. Ja, förutom att jag fått acne. 31 år och finnar. Hot.

Byxorna går på än så länge och jag försöker motionera så bra som det nu går med att powerwalka (vill springa, no can do p.g.a. hjärtklapp av att ens nysa!) och simma när lusten faller in (hemskt sällan klockan 6 på morgonen som på våren. För helvetes trött). Men typ sådär, såhär långt.

En unge alltså. Förstå.

6 thoughts on “Och sen då.

  1. Jag hoppas min nästa graviditet (om det bliver nån) bliver som din in til vidare:) Skönt att läsa att du mår sådär bra.

      1. alltså vad har min dator för fel?! sjukt irriterande då den själv ändrar om alla blir till bliver.

  2. Mycke möjligt att du har ont i svanskotan.. Båda graviditeterna har det varit en av de saker jag lidit mest av. Men vi skall hoppas de bara e inbillning!

  3. Stort grattis till er!!!. Fick den där känslan tillbaka som kom då vi fick se miniWinston på skärmen. Man fattade ingenting men ändå så massor. En förvirrande känsla av glädje och rädsla 🙂
    Härligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s