And then.

HelgHelgfrukost och helgfiilis i ett nystädat vardagsrum.

Alltså, ni får seriöst ursäkta att bildkvaliteten på den här bloggen inte direkt är National Geographic just nu. Sketna Instagram-bilder är vad ni får för jag får liksom INGET fotat med en systemkamera när jag är ledig. Är lite trött på foto i ärlighetens namn. Det blir kanske lite så när man jobbat med något i tio år. Man tappar lite fokus och iver. Eller jag blir så. Just nu skulle jag kunna totalt skola om mig till snickare eller sjuksköterska eller vadsomhelst som inte kräver så sjukt kreativt sinnelag hela tiden, utan mera en praktisk färdighet. Det går väl om, antar jag. Nån slags personlig kris på gång rent yrkesmässigt kanske man kan kalla det. Fyller 31 år om lite mera än en månad, och tanken att jag ska fota i 40 år till känns totalt ångestladdat så får se vart det hela barkar. Så svårt att veta vad man vill göra. Det enda jag kan tänka mig att göra livet ut är jobba med djur. I vilken form vet jag inte, men dom gör en fan inte besviken eller rabiat. Kanske jag ska bli mjölkbonde… inte.

Igår slog jag personligt rekord i tröttma. Två tupplurer och i säng före 22. Det ni. Sen drömde jag hela natten om Robinson-Martin. Jätterandom och obekvämt. Och ikväll ska vi laga middag åt Elin och Johan. Trevligt med lite folk på besök. Vi har blivit som nåt eremitpar, jag och Greken. Vi träffar aldrig folk känns det som (eller varandra för den delen), hela tiden så förbannat upptagna. Idag fick jag nog och bjöd hem folk. Måste bli lite social igen.

2 Kommentarer

  1. elin skriver:

    … Och vi e andra eremitparet! Tack snälla för utsökt föda och kiva sällskap. DET ska vi börja göra oftare, som old Times 😋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: