STK.

 

HoffmaestroHoffmaestro på Korjaamo var riktigt lysande igår kväll. Inte lika lysande att man mår och ser ut som valfri gammal poligumma idag. Missförstå inte, jag drack inte en droppe eftersom jag agerade kusk då jag ändå skulle jobba idag. Men lika skit mår jag som någon som har hällt i sig en kossu i absurd takt igår kväll. Är för gammal för att gå och lägga mig mitt i natten och sen stiga upp och leka fräsch inför en ny kvittrande arbetsdag. Blä. Men det får det väl vara värt.

Vi började kvällen på Bar Teos. Vi åt tapas i några timmar innan vi traskade vidare mot Svenska Talande Klubben. Där var en salig Ankdamm. Det är lustigt med svenskfinland. Oberoende var du befinner dig i dom här sammanhangen, så kan du ge dig i backen på att du känner eller känner igen minst fem personer på plats. Så även igår. Det hela avslutades med att några kvinns, betydligt yngre än jag själjv, lite lätt på sniskan, hojtade högt över hela Helsingfors: ”NINA! Dokar inte du? HEJDÅÅÅ! Ses i Serendi” Har ingen aning om vem ni var, men tack för hejet. Ni som känner igen er, reveal yourself. Ber om ursäkt att jag var totalt oförstående, hade inte en blekaste aning om vem ni var.

Vi avslutade med att Mavve nappade åt sig en trumpinne och bestämde sig sen för att mingla med Hoffmaestro en stund efter showen. Synd att han ska vara så asocial, den där Greken. Och idag, är han sjukare än nånsin. Nya tag bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: