Sjukhet.

Min snubbe mår bajs. Han är förkyld. Och ni vet hur män är som förkylda? Jo, dom är jätteförkylda. Och dom snarkar så satans högt att man tror att en sekund till av det ljudet och man tar till drastiska tystningsmetoder, a.k.a. dråp. Detta har gjort min nattsömn lite disträ. Det ska dock påpekas att han erbjöd sig att lägga sig på soffan där i ett svagt ögonblick kring vargtimmen men jag tyckte ju synd om den stackars saten så lät honom rumla på där i sitt snorinferno tills han slocknade och kvar låg jag, och funderade på soffan. Vaknade före sex imorse och känner mig nu sådär lagom slagen som kvinna. Och ikväll som vi ska på gulej och allt. Vojne vojne. Bli frisk nu, jappe!

20131002-084614.jpgMår bananas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: