En lugg.

20131001-161019.jpgTitta! Jag ser igen! Har klippt håret för första gången på ett par månader. Såg för jävligt ut alltså. Nu är det lite under kontroll igen. Känner mig nästintill harmonisk med den här frisyren. Ser dock lite ut som en BUU-klubbstant alternativt en valfri Mumin-figur kan jag tycka ibland. Men just nu är lugglängden perfekt! Ett par veckor till så börjar den jäveln dela sig och då står man där igen och svär att man aldrig ska klippa lugg igen. Men just nu är allt alltså peachy.

Det händer sjukt mycket saker den här veckan. Imorgon så åker jag och halva Karis population till Korjaamo. Vi ska på Hoffmaestro! Sjukt pepp! Såg dom live för ett par somrar sen på nån märklig endagsfestival i Stockholm och då hängde jag och Mini-Me i ett träd och drack vin på dunk och skrek Highway Man så att lungorna tog stryk. Imorgon blir det kanske inte direkt såååå kaotiskt. Klubbspelning kontra festival är ändå lite andra planeter. Men innan showen ska vi ut och äta tapas. Och så en bra sak med det här vuxna livet. man kan liksom gå ut och äta på en onsdag, bara sådär.

Sen på torsdag så kommer Jane Kitto och spelar live i Pityn. Är ni i byn så ska ni inte missa detta! Bruden är en helt sick trubadur från Australien. Det är gratis att komma och lyssna. Är man riktigt hurja tar man med sina kaverin och dricker lite Lonkero och har det fint. Do it.

Och på fredag är det så passligt att jag är ledig från allt jobb. Ska uträtta lite business och sen ska jag och Nisse Aldrimera ta ett tårfyllt avsked för jag har skaffat en ny bilvän som heter Masse. Han får ni träffa på fredag.

Nu ska jag åka hem och äta broccoli. Sjukt sugen. Därtill så hittade jag ett helt sjok med gula kantareller när jag var ute på ett jobb så nog blir det väl nån slags delikat måltid av detta också. Laters!

4 Kommentarer

  1. miilo skriver:

    Woop! Ses på korjaamo då imorgon hör jag 🙂

  2. Linn skriver:

    Jävla bra bilnamn! Och lugg! Och hoffen! Och pityn! Och allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: