Goda ting är tre.

Två goda ting inträffade igår. Ja, många flera säkert men två sådär som gör mig lite varm i själen. Först. Förde en lång debatt på Facebook igår, om Makupala. Ja, jag är 30 år gammal men sinnessjukt förtjust i pudding. Hade nu hört ryktas att den åtråvärda flavören chokladmint börjat ploppa upp varstans i södra Finland men inte i närheten av där jag bor.

Skärmavbild 2013-09-27 kl. 14.55.52Tydligen är jag inte den enda som har Makupala-fetsich för det hela urartade i en jakt utan like där cirka tjugo personer involverade sig i hurvida den här mintchokon verkligen existerar eller inte. Och så helt plötsligt dimper det in ett meddelande som helt enkelt meddelar mig att Makupalan finns åt mig, direktimporterad från Helsingfors kl 18, på Karis tågstation. Det var den förträffliga Miilo som fixat detta och jag blev ju så glad att jag tänkte spricka. Så, jag åkte dit och fick mitt stash. Mmmm, mumma.

Goda sak nummer två var när vi bjöd på mat åt mina föräldrar igår. Greken hade nämligen gjort grekiska köttbullar som ungefär är det bästa i matväg. Ja, köttbullar i all form är det bästa i matväg men speciellt dom här eftersom jag får dom kanske max två gånger per år. Ljuvligt kryddade i tomatsås med feta och kokade i rödvin. Sånt som man lite tappar andan av, på godhetsskalan. Så, gårdagen var fylld av hjältar. Speciellt dom här två. Och hej! Sen köpte jag konsertbiljetter till min födelsedag också, som en tredje bonus! Men det kan vi ta i ett separat inlägg.

20130927-144809.jpgGreken kanaliserar MacGyver i håret. Jag vet inte hur jag ska ta detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: