En födelsedag.

Fördelen med mitt jobb är att jag får åka till ställen dit jag antagligen annars aldrig skulle komma in. Igår hade jag turen att få hänga på Helkamas fabrik i Hangö. Boo-hooo-ring! hör jag att ni tänker. Men se ni, nej. Det var fantastiskt! Älskar fabriksreportage. Igår fick jag hänga med hela produktionen av en JOPO. Från stålrör, till kick-ass fillare. Och sen fick jag titta på nästa års garanterade succé, nämligen JOPO-Cruiser. Alltså, seriöst, hur snygg är inte den här cykeln då? Jag tänkte på den hela eftermiddagen igår. Tyvärr så har jag ju redan en JOPO och ska verkligen inte slänga ut en femhundring på en ny, men fin var han. I dream.

Cruiser

Och sen måste jag uppmärksamma att allas vår egen Mini-Me fyller 30 år idag. (Helt sjukt! Det betyder att jag är ännu äldre, hujeda!) Men iallafall så är Carina kanske den mest underhållande person att umgås med på alla plan. Ända sedan vi klumpades ihop i samma ghettolägenhet i Borgå för 11 år sedan så har vi funkat som två peas in a pod. Vi har emigrerat ihop, roatrippat, gråtit, sovit, kräkts, skrattat oss röda, vikinglajnat, och rent allmänt levt rövare under en jättejättejättelång period av ren dekadens. Nu är vi båda vuxna, har jobb, och spyr inte så mycket runtom på Sveriges Kårhuslokaler längre. Synd, men allt har väl sin tid. Vill bara säga att man ska ta vara på sina polare, dom där som man vet att står vid ens sida oberoende av hur skit eller bra man mår. Dom, dom ska man hålla fast vid. Och dom ska man hylla när dom fyller år. Så, grattis bästa Carina! Du är värdelös på Rappakalja, men älskar dig ändå! Puss.

Brown

1 Kommentar

  1. Mini-Me skriver:

    ÅHH tack Najnan! Dina ord värmer min gamla, skruttiga förgiftade lever. Och det där med att spy har jag helt tydligt inte lämnat bakom mig. Nuförtiden händer det dock inte i fyllan, utan nästa dag i krapulan. Och då var jag ändå hemma före ett. Kanske trettioåringar helt enkelt inte tål vin lika bra som 29-åringar. PUSS och ses på onsdag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: