I love him and that´s the beginning and end of everything.

antteEfter så många bröllop som jag varit på så kan man lätt tro att man skulle bli lite blasé kring det hela. Det hela följer ju ett ganska utstuderat mönster. Det är buketter, ringar, kostymer, tårtor, och snapsvisor i en ganska likadan form oberoende om man befinner sig på en bondgård i Bromarv eller på ett slott i Helsingfors. Men sanningen är ju den att jag tröttnar inte. Jag är fortfarande lika glad för dessa personer varje gång. Dom som faktiskt vill och vågar gifta sig. Det är fint att så totalt ge sin själ till en annan person. Extra fint blir det när man känner personerna. Och när dom liksom osar så mycket kärlek att man kan ta på den. Hela den här fantastiska tillställningen, allt från en tårdrypande vigsel under bar himmel, till den fantastiska maten och talen från fina pappor… Ja, man kan väl säga att det var ett perfekt bröllop. Och jag är så glad att jag fick vara med.

Länge leve kärleken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: