Plopp.

Skärmavbild 2013-09-19 kl. 13.08.52Nåja. Nu kan vi sätta punkt i tandföljetången. Ut åkte tandjäveln igår. Och ont har jag idag. Igår låg jag på soffan i fyra timmar och kved när bedövningen släppte. Tänkte spy där i en halvtimme när det tog som sjukast. Och inatt fick jag nån förbannad flunssa på köpet som säkert kom som en trevlig bonus av att någon just petat en med tång rakt in i käkbenet. Kunde inte svälja imorse, gjorde sinnessjukt ont. Men all eloge till min tandläkare igår. Han var fantastisk. Så lugn, saklig, och förklarande kring varje moment. ”Du behöver inte vara rädd, det tar inte alls sjukt.” Och rätt hade han, kände inte ett jota. Inte ens när han bedövade munnen. Fantastiskt. Och han sa att min diagnos var helt rätt, tanden had to go. Den var vidrig och stendöd och mest bara skadlig för mig. Vad jag nu ska göra med den där en centimeter djupa gropen rakt in i käken vet jag inte. Men åtminstone är där inte en totalförstörd rot mera. Skönt att det var avklarat nu iallafall.

Har tillbringat hela morgonen på marknaden. Köpte fem meter laku åt Greken och en portion vegetarisk mat åt mig. Det får får vara kontentan av den marknaden. Varför någon köper kringlor är för mig totalt krejsigt. Smakar kruttorr bulle.

1 Kommentar

  1. ika skriver:

    Jag har en tand för lite i min övre rad då jag bet sönder den på min tungpiercing i unga år. <-jag vet skitdumt. Men nu har tandraden nästan åkt ihop så det märks inte längre. Huippu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: