Vila i frid.

Nu vill jag gråta. Såhär direkt på morgonen. Framför en jävla iMac på jobbet. Kristian Gidlund somnade in igår. Varför det berör mig så himla starkt vet jag inte. Kanske för att jag lyssnat på hans sommarprogram cirka fyra gånger. Eller för att jag sträckläst hela hans blogg sen i våras och förundrats över hur jävla sjukt livet ter sig ibland. Tydligen tog magcancern hans liv igår klockan tre på eftermiddagen. Vid samma tidpunkt satt jag på jobbet och var sjukt sliten och irriterad över det faktum att jag var tvungen att sitta två timmar på samma jävla vägsträcka igår. En sån petitess i det stora sammanhanget. Näe, hörni. Ei näin. Ta hand om er.

”Så föll ett långsamt regn genom trädgården.

 Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst.”

                                                   Kristian Gidlund

För er som på nåt sätt undgått årets mest berörande sommarprat, gå in här. Ladda ner i telefonen, och gå ut i skogen och lyssna i lugn och ro.

2 Kommentarer

  1. Etta skriver:

    Talet till sitt barn som inte kommer att födas… Jag grät så det skvalade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: