Random rabblande.

Alltså era matbidrag var ytterst underhållande. Tack! Har aldrig hört om nån som hatar fiskpinnar men nu är jag upplyst.

Helgen kom och for i ett svisch och jag latade mig ute till havs, minus ett bröllop som jag klämde in där under ett par timmar i lördags. Det var fint. Vi hade sånt himla flyt med vädret också. Nu återstår bara ett bröllop det här året och det åker jag till Helsingfors och fotar i oktober. Träffade brudparet igår i stan och det blir nog fint med ett senhöstbröllop. Försöker nu bara be till alla buddhan i hela kosmos att det ska vara någorlunda trevlig väder den dagen. Så himla jobbigt att fota brudpar i monsunregn. Har provat det ett par gånger och bra blev det också till slut, även om man lite lipade just då.

Annat nytt då. Jo, jag har återupptagit Lost som jag slutade titta på cirka 2006. Så, nu sitter jag där kvällarna igenom och irriterar mig på att dom aldrig kommer bort från den där jäkla holmen. Hösten är bra på så sätt. Är det mörkt och regnigt ute så behöver man inte ha dåligt samvete för att man ligger på soffan och myser under täcket och slötittar på teve-serier i tre timmar i ett sträck. My kind of fritid. Måste dock återuppta mitt simmande snart. Har ju morgonsimmat i ett par år nu på torsdagar före jobbet. Otroligt skönt, ja åtminstone de gånger som jag inte får psykbryt på alla idioter som inte är där för att simma, utan mest där för att umgås klockan sex på morgonen. Så, den här veckan ska jag försöka komma iväg. Det besöket sammanfaller också med starten av Ekenäs marknad. På marknaden ska jag stå i ett tält och ta emot kommentarer från våra läsare. Skulle hellre äta Brunbergs kyssar hela dagen lång men tror jag ska undvika det i år. Jag har faktiskt haft totalt godis-och läskförbud i ett tag nu. Har haft så otroligt högt blodtryck att jag faktiskt försöker kapa bort all skit från min diet i förhoppning om att det på nåt sätt ens lite ska lätta. Har inte ens kunnat jogga för det känns som att det inte finns nån luft i lungorna och huvudet strax sprängs. Trots detta så har jag faktiskt inte gått upp mera än just under 2 kg sen jag vägde mig i maj. Helt sick! Med tanke på den bristfälliga kosten och icke-existerande konditionsträningen. Såklart är det ju inte bra att gå upp nåt alls, men med mitt sommarleverne var jag säker på att jag var tillbaka på noll. Så, med nysamlade krafter och ett minskat arbetstempo så hoppas jag att jag kommer igång igen. Bara pannvärken släpper. Och det är inte så bara. Alla tips för avstressande övningar mottages tacksamt.

20130917-134119.jpg

 

2 Kommentarer

  1. sandraochsalt skriver:

    åhhh ja älskar dina långa inlägg! fortsätt nu blogga såna tack 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: