Om jag fyllde år just nu.

Skärmavbild 2013-09-11 kl. 16.48.36Det tråkiga med att inte fira nåt särskilt alls just nu, är att man inte kan gå runt och önska sig presenter hursomhelst. Min födelsedag ligger ännu två månader bort och jag går runt och akutlängtar efter väskan här ovanför. Den är för dyr för att köpa åt sig själv bara för att man vill ha den. Föreställer mig att om jag hade den där väskan så skulle jag vandra iväg ut i skogen i gummistövlar och plocka svamp tills det blir mörkt. Kanske en termos med kaffe också skulle få hänga med (jag dricker inte ens kaffe, så absurd är den här fantasin.) Det skulle jag ju förstår aldrig få för mig att göra. Jag hittar aldrig någon svamp. Och just nu går mitt liv ut på att sova bort kvällarna i ren utmattningsförlamning så tveksamt om den här ryggan skulle göra mig till Hemulen sådär direkt. Men trots det, vill vill vill ha han. Nu. Me loves.

1 Kommentar

  1. Etta skriver:

    😍😍löv it! Herreminje vad fin. Klart du blir som Hemulen direkt, eller ännu hellre Snusmumriken. Etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: