Kärlek och tänder.

Skärmavbild 2013-09-10 kl. 12.54.08

Ska skriva ett helt separat inlägg om dom här männens bröllop någon dag då jag har redigerat bilderna och inte sitter här med en kvalitetsfattig iPhoneprodukt men kan bara lugnt konstatera att lördagens bröllop nog var en av de finaste tillställningar jag gått på. ALLT hade klass. Stort grattis igen, hög lipfaktor på den. Puss.

Till mindre underhållande saker i mitt liv just nu. Jag har ett inferno av tandproblem i käften just nu. En hörntand har brustit för ett tag sedan. Kvar finns en rot och typ 5mm tand som envist hänger kvar och gnisslar sönder min kind. Pain. Därtill så har jag säkert fem hål till i tänderna eftersom jag inte brytt mig om att skaffa mig en ny tandläkare sen min gamla gick i pension. Big mistake. Verkligt big mistake. För nu är det tydligen så här i den här kommunen att det inte finns en enda privattandläkare som tar emot nya klienter. Alla har fullt upp. Jaha, tänkte jag. Då ringer man väl till hvc och får en akuttid fixad någorlunda fort då. Jag tänkte fel. Beskedet jag fick är att jag får en tid om NIO dagar. NIO!! Helt jävla sjukt! Spelar ingen roll att jag har ont, eller att det är obekvämt. Får nätt vänta och ”det är nog bästa att ta den där tiden bara, för fortare lär det inte gå.” Schysst, tänker man då.

Så, nu frågar jag er kloka människor därute: Kan ni tipsa om någon kompetent tandläkare i Ekenäs som tar emot kunder med lite fortare varsel än nio dygn? För lovar att det går så, att när jag väl kommer till tandläkaren på hvc, så hinner hen ändå inte knacka ut tandjäveln utan jag får vänta ett par veckor igen. Hilfe!

9 Kommentarer

 1. Jonas skriver:

  Har du hört med tandläkare Gunilla Damén i Ekenäs? Hon har mottagning vid torget.

 2. Min man som hatar tandläkare gick till Antti Räry brevid apoteket vid torget i Ekenäs. Vill minnas att han fick tid rätt snabbt då för något år sedan så kan ju vara annat nu, men alltid värt att ringa och kolla. Han var jättenöjd med honom. Har inte telefonnummer men googla så hittar du säkert.

 3. Lina skriver:

  Det lär ska finnas en kvinna i Ingå som är bra, noggrann och snäll. H. från en som är hysteriskt rädd för att gå till tandläkaren!

 4. Sarah skriver:

  Antti Räty e bra, o inte särskillt dyr (de brukar ofta ge hans nr då man behöv akuttid o ej finns i Ekenäs t.ex). Brukar finnas samma dag eller fölhande beorende på va man har för probs. Good luck! 😀

 5. iina skriver:

  Då jag bodde i ekenäs gick jag till antti räty. Ringde man genast vid 8 kunde man få tid samma dag, annars vänta max2dagar (om jag minns rätt men länge tog det inte). Tur jag hittade en bra privat tandläkare nu i karis, för efter hvc katastrofen, så vill jag undvika det stället om jag bara kan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: