DingDong.

BrölloMina polare har en tendens att ordna ganska storslagna bröllop. Här är ett, som gick i temat 80-tal. Ja, ni läste rätt.

Imorgon ska jag gå på bröllop igen. Den här gången som gäst. Ja, och lite fotograf men mest gäst. Blir spännande på många sätt. Dels så känner jag inte så värst många på den här tillställningen, och dessutom är hela kalaset i närheten av Helsingfors. Utomhusvigsel dessutom. Och så är det det första bröllopet jag går på där brudparet inte består av en brud och en brudgum, utan av två mycket heta män! Helt sjukt egentligen, att jag gått på närmare femtio bröllop, men aldrig ett samkönat. Förrän imorgon. Har inte reflekterat så mycket över det hela, för det är liksom inte så underligt att jag har kompisar som är gay, men ändå är det ju annorlunda när det kommer till själva jobbaspekten av det hela. Saker som jag annars måste fundera på, som att bruden oftast behöver någon som kan assistera henne med klänning, skor, och bukett, kan jag totalt skita i den här gången. Behöver heller inte fundera på att fota där det inte blåser så förbannat med risk för att såväl hår, lösögonfransar eller underkjolar som kan blåsa iväg. Kan egentligen bara kick back, njuta, och fota skiten ur detta. Och sen festa loss efteråt. Och sen skadar det ju inte att mina objekt är sådär asigt snygga så att man inte kan ta dåliga bilder på dem. Därtill så slipper jag mingelfotandet, det får den här skickliga kvinnan sköta.

Now, mitt enda gissel är egentligen hur i hela Hangö jag ska klä mig för detta imorgon? I HAVE NOTHING! Därtill så sade en av morgondagens objekt att han kräver att alla kvinnor har minst tjugo centimeters klack på sig. Eftersom jag inte vill bryta alla ben innan jag ens stigit in i bilen i Karis så har jag bestämt mig för att inte lyda denna mans uppmaning. Sue me. Hmm, på ovanstående bröllop klädde jag mig såhär…. Undrar om outfitten finns sparad?

bröllooTRÈS BIEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: