Serenity now!

20130903-091413.jpgHavet var ännu 18 grader den här helgen. Galenpannorna simmade i timtal.

Alltså, satan i gatan vad jag är sliten. Konstant! Skulle inte Renja tvinga ut mig och gå ett par gånger i veckan så skulle jag vara fastvuxen i soffan eller under täcket. Är helt däckad. Inte ens helg av att göra absolut ingenting botade detta. Vaknade redan 6.30 både lördag och söndag och satt där ute i skärgården och tittade på havet och kände mig trött och rastlös på samma gång. Det har varit ett sinnessjukt tempo hela sommaren och jag tror att det nu hunnit ifatt mig. Tittat igenom typ alla brittiska serier på Netflix och jobbat simultant bara för att huvudet inte kan fokusera på bara en sak. Just nu är jag helt fast i the Hour som är riktigt kova juttu. Se den om ni har en förkärlek för högklassiskt och välskrivet brittiskt drama. Och sjukt bra casting dessutom.

Hösten är alltid lite tung för mig av någon anledning. All denna nystart gör mig stressad. Därtill så är vårt hemmaliv så sjukt ostrukturerat nu på grund av jobb och firmor och fan och hans moster att det känns som om jag och Greken ser varandra den där kvarten innan  vi somnar varje kväll. Ytterst deprimerande på alla sätt. Vi lagar inte ens mat hemma för tillfället. Latheten har nått oanade höjder. Ei näin. Borde göra nåt roligt känner jag. Den där helgen i Amsterdam känns som om den var för hundra år sedan och jag har lite svårt att hitta min mojo nu. Nå, i helgen blir det hursomhelst bröllop då en av mina finaste kompisar ska gifta sig. Om inte annat så torde det råda bot på ledan.

Men tills dess borde jag bara knyta tossorna och fara på länk, den ENDA vettiga medicinen mot höst-blues.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: