Tere!

20130822-113219.jpg 20130822-113159.jpg 20130822-113207.jpg

Återvände från Estland igår. Kanske jag inte ens berättat att jag skulle dit? Anyway, åkte över på en lite mini-loma med Familjen, a.k.a. Greken och Adoptivsonen. Vi tänkte att vi skulle gå på en liten Robbie Williams-konsert. Eller egentligen var ingen av oss så jävla sugna på hela arrangemanget för vi har haft så sjukt mycket annat att fundera på när det gäller jobb, hem och, bara att försöka stabilisera sig efter semestern. Men eftersom ingen ville köpa våra biljetter så bestämde vi oss för att åka ändå. Och tur det! Den lilla konserten visade sig vara den största produktionen i Estlands historia. 70 000 människor dök upp för att bevittna en störtskön Robbie sjunga loss under bar himmel. Det var så himla fint alltihopa. Halva Karis var dessutom där så det hela blev väldigt familjärt. Hela grejen var ytterst behaglig. Höjdpunkten var kanske när vi, sju karisbor, liftade med två stackars snubbar i deras lilla Transporter. Tydligen bodde de också i bilen. Vi åkte runt med dom i säkert 40 minuter tills vi nådde slutdestinationen. I det skedet hade man lite tröttnat på charmen med den där bilen. Undantaget på mysfaktorn under resan var då kanske vårt boende, ett jävla ghetto-hostel i slummen (Det enda som fanns ledigt i hela byn. Vi var inte så förberedda på det här äventyret). Jag delade rum med två berusade snubbar, vi hade exakt två minimala sängar, två täcken, två kuddar. Så, det hela slutade med att jag i ren desperation sov på golvet invirad i täcket med en handduk under huvudet. Men nackspärr är ju aldrig fel.

Imorgon åker vi till Amsterdam. Sen, sen börjar det här livet lugna sig lite. Några bröllop till och sen går jag i ide. Ikväll måste jag jobba som en seppo. Skicka ut printar, redigera bilder, och gråta för att jag inte tvättat kläder inför starten klockan 06.00 imorgon. Ut och flyga igen. Oh joy…. lipa.

2 Kommentarer

  1. corazofresa skriver:

    Hur var fiilisen där? Ser ut som om ni satt uppe på kullen. Själv stod jag nästan front row och njöt varje minut! Den gubben kan nog det där med entertainment 🙂

    • NinaFotograf skriver:

      Vi stod nästan hela keikkan nere vid den andra avspärrningen, typ 30m från scenen. Vi gick upp på slutet för att få en överblick o det var det värt. Sjukt mäktigt! Bra keikka nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: