Hjöööstn.

20130814-133236.jpgHöstklädd fotograf. Fjällräven fick premiärluftas i regn idag. Är fortfarande stuck med glasögon. Mina ögon vill liksom inte ha linser i sig just nu. Blir röda som en alkoholists som hetssupit hela sommaren i putki. Bajs.

Idag blev det höst. Hela veckan har ju visserligen haft en liten höst-aura över sig. Minus de lövprydda träden och de gröna gräsmattorna så kan man nog plötsligt få uppfattningen att vi skippade såväl september som augusti och hoppade rakt in i oktober. Vackert så. Höstmelankolin till trots. Blir alltid lite deppad över den här mellanperioden. Sommaren försvann igen liksom. Tappar lite fiilisen för allt. Men det brukar ta sig inom ett par veckor. Älskar ju annars hösten mest av alla årstider. Storm! Regn! Brandgula löv och gummistövlar! Filmkvällar och annan mat än grillat! Brasan i spisen! Bada balja vid havet i ösregn och stormar! Ja, allt! Allting, förutom mörkret.

Inviger hösten med filmkväll och avokadopasta idag. Anki Bagger får komma förbi med filmen The Place Beyond The Pines med Goslingen. En utmärkt kombo kan jag tycka. Bagger+pasta+Gosling. Greken har flytt orten så det gäller att passa på då och göra saker som han avskyr: 1. Äta avokado 2. Titta på snygga män 3. Gråta. Blir fint.

3 Kommentarer

  1. Malin skriver:

    Vad är kutting med karar o avocadon? Dom går aldrig ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: