Öppningsdags!

Opening

Imorgon öppnar Mavve Serendipity sådär någorlunda officiellt. Han har ju haft öppet i drygt en vecka redan men imorgon kommer det att smälla lite högre. Ankis band Falck’s Soul Brothers kommer och spelar lite skön akustisk rock n’ roll, Adoptivbarnet och Renja serverar er drinkar, Mavve steker burgare och falafel med Amanda och jag kommer att sitta i ett hörn med en Lonkero och pusta ut efter den vid det laget avklarade bröllopsfotograferingen. Så, kom till Pityn imorgon och ät lite nachos och testa på drinken Slarvan. Ses imorn då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: