Kämpa sig.

run

Sprang med åskan i nacken hela gårdagen. Tyvärr kom den aldrig. Lyssnade på folk som ojade och vojade över värmen och svor tyst för mig själv att inte yppa ett ord om den saken. Snöskottning, -30 grader och sönderfrusna fingrar ligger lite för nära i minnet för att jag känner nåt akutbehov av att lipa över en vecka hetta. Låt det komma bara. Jag lider inte. Alls. Förstår dom som har svårt att sova och sova och så, jag har det liksom lite ställt åt andra hållet. Gick och la mig före midnatt igår, och vaknade med ett ryck 8.15 imorse. Inte helt ideal då jag ska vara i Ekenäs 8.30. Sover så himla tungt just nu att larmet inte riktigt gör sitt. Värmen tycks bara påverka mig positivt, sover som en jäkla sten. Kan också bero på att jag börjat jobba och det tar ut sin rätt. Och tränat.

App

Igår for jag ut på länk trots att mätaren visade på 24 grader ännu när jag stack iväg där kring klockan 19. Det är egentligen alldeles för varmt för att hålla på och kuta runt men med såna ursäkter kommer jag ju aldrig iväg. Så jag joggade iväg. Sprang omfartsvägen, förbi Lystiland, igenom Pumppis och raka spåret till Pityn där jag tog Mavves bil hem till duschen. En femma blev det iaf. Inte så ryslig takt heller för att vara jag. I våras sprang jag samma distans på 29 minuter så egentligen har inte min kondition helt dött under sommaren. Måste bara öka distansen lite nu. Borde springa åttor i september. Ska ju inte vara nåt problem egentligen, bara kroppen hålls hel. Och Shape-Up-appen funkar för mitt psyke igen.  Igår tajmade jag maten så nära som på en kalori ifrån dagsmålet, 1299 av 1300. Eller egentligen, hamnade jag ju långt under tack vare jogget men tänker inte räkna minus på träning, ser det som en bonus. Undantaget är väl om jag börjar känna mig yr och svag och så men just nu är jag egentligen helt stabil. Inte hungrig alls på kvällarna så vi kör på som i våras.

Hur går det för er andra som kämpar på? Har sommaren förstört er helt?

 

4 Kommentarer

 1. cyyggee skriver:

  Jee, hejaheja, du är duktig! Jag kommenterade ett par gånger i våras angående min viktnedgång, hux flux fick jag veta att jag var gravid så nu har jag inte lika aktivt försökt gå ner i vikt, mera hålla den vikt jag har. Väger för tillfället ca 1kg mindre än då jag blev gravid och har passerat halvvägs för några veckor sedan.
  Använde inte heller ShapeUp under semestern, men har tagit upp den sen fyra veckor, och jag måste nog säga att jag äter så mycket hälsosammare. Får jag fiilis på en whatever sött och gott knäpper jag bara in det i appen och konstaterar (oftast) att det inte är värt det. Bra så! Fortsätt gärna skriva om ditt kämpande, det är så inspirerande!

  • NinaFotograf skriver:

   Nå det är nog klart godkänt att väga mindre nu än när man började om man dessutom blivit gravid mitt i det hela. Grattis till knodden!

   Ska fortsätta kämpa här, blir peppad av alla andra som försöker också. Dessutom är det tacksamt att skryta här när man presterar:) Inte lika kiva dom dagar man hetsäter ÄssäMix… men vi kämpar!

 2. AP skriver:

  Jag har vari utan skräpmat (läsk, karkki, glass, pizza, chips osv) i snart 4 månader. Börja med att jag villd gå ner i vikt o bli i bättre skick inför sommarträningen, men efter en månad så villd jag int ens äta någo skräp mera så har bara int äti. Int e det sådär att jag sku ha någo diet mera men smakar int bara med skräpmat. Alkohol dricker jag också då när jag vill men det ha redan i flera års tid vari små mängder (medeltal under hela sommarn kanske 1,5 portioner per vecka) och annars äter jag helt normalt. Ha träna mera denhär sommaren än nånsin förut och har gått ner 17kg sen mitten av april, så jag e nog nöjd hittills men ännu finns det jobb. Nu gäller det bara att följa nya levnadsvanorna och när jag sen nångång äter karkki så äter jag, int stressar jag för det utan sen när det smakar så äter jag, men kan ju göra det med måtta.
  Har hållit koll på min jojo-vikt i 3 års tid med att väga mig 2 gånger per dag och nu sen april så har jag fota mig själv nästan dagligen. När jag ser på dom gamla bilderna så vet jag att jag int nånsin kommer att bli i lika dåligt skick igen så jojon e slut nu. Och kanske jag nångång lagar typ en transformation video. Kanske.

  • NinaFotograf skriver:

   Herregud, Nicke! STRONGT! Tyckte nog att hela din uppenbarelse såg annorlunda ut i lördags men kunde liksom inte riktigt sätta fingret på det. Megabra jobbat! Bilder är sjukt bra, blir lite asigt att kolla på dom första som togs men jävligt peppande. Keep it up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: