Igång.

20130807-093537.jpg

Det är bra att skriva ut sina träningslöften här. Då kan man liksom inte smita. För ni ska veta att jag var den tröttaste kvinnan i världen igår kväll. Vilade en timme på kvällen för mitt huvud var så slitet att jag trodde att det skulle ramla av. Så, när jag väl vaknade där kring 21 så var ju inte första tanken ”hurra, nu blir det spring!” Nej, tänkte snarare att nu blir det tandborstning och täcket över huvudet. Men sen tog jag tag i mig själv, åt ett halvt äpple, och drog tajtsen på mig och stack iväg på en kort 5,5km’s jogg runt Billnäs. Det var tungt. Semesterfetman gör sitt. Tröttheten och värmen sitt. Men tänkte bara att så här jävla dålig är jag inte, och pressade på. Dessutom var jag tvungen att springa i blindo då mina ögon mår balle. Kan inte använda linser och att jogga med glasögon är misär. Så sprang runt där och hälsade på buskar och trafikmärken och kattor. Såg alltså inte ett jota. Men hittade hem hursomhelst. Gött. Och var så jävla nöjd när jag återvände. Jag kom iväg liksom.

Har startat upp ShapeUppen igen. Har haft paus från den i antal månader men tycker att den kommer väl till pass igen. Måste få inte lite rutin i vardagen och maten känner jag. Man äter inte så många Jättisar när man ser att man måste jogga i 40 minuter för att bli av med skiten. Och bara det blir lite svalare flyttar jag in på gymmet igen. Rentav redan imorgon bitti, bara den här extremtröttman skulle avta. Har inte vägt mig på hela sommaren. Tänker inte göra det förrän den 1 september heller. Tror dock att sommaren gått relativt bra. Kommer in i alla byxor fortfarande utan problem, en klar indikator. Men visst har jag antagligen gått upp lite. Ett jävla mirakel om man skulle klara en sommar utan viktökning då man inte gjort annat än druckit och ätit. Men men, sommaren var värt det. Nu kör vi!

2 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Det är faktiskt inte vad det står på vågen som räknas, utan hur man mår. Glöm inte det!!
    Härligt att du är på gång igen, det blir en bra höst. Kom ihåg var du var vid den här tiden förra året, se skillnaden och inse hur mycket som har hänt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: