Nystart.

Har inte läst mera än kanske fem blogginlägg på hela sommaren så mitt eget hjärnkontor står helt still när det kommer till långa inlägg om smarta saker. Så, snodde Linns lista så att vi lite kommer igång här.

Dagens planer: Jobbar första dagen efter semestern idag. Så målet får väl helt enkelt bli att bara ta sig igenom dagen. Sen ska jag jogga ikväll. Ett måste. Och en akut längtan dessutom.

Min lunch kommer att bestå av: Sallad från Matilda’s! Har inte ätit mat därifrån på fem veckor så ser riktigt framemot det hela. Älska rutinerad matvardag.

Vädret utanför mitt fönster är: Klarblå himmel, solsken, jättevarmt.

Inatt drömde jag: Stressdrömmar.

Igår hände detta: Jag åkte på ett frilansjobb till Tenala där jag fick åka maskin som tog upp potatis och lära mig allt om potatisen och vilken sort som är bäst. Kom hem med färskplockad potatis och en påse lök. Mitt jobb är fint på så sätt. Sen åkte jag till Serendi och träffade min svägerska och hjälpte henne komma igång med WordPress. Samtidigt hjälpte jag den stackars Greken lite som fick ränna benen av sig då hela världen ville äta hamburgare där igår.

Dagens outfit består av:  Blå Dr Denim-jeans, randig jumper. Lagom matrosig sådär.

Det här är min favoritlåt just nu:
Avicii – Wake me up. Vet inte om den egentligen är favoriten, men har spelats så helskotas hårt hela sommaren och har inte tröttnat än.

Den här sommaren har jag lärt mig något nytt: Att Lonkero Lime är en keeper.

Nästa fest jag ska gå på är: På lördag firar Mavve sin Serendipityöppning. Ankis band Falck’s Soul Brothers (lyyyyysande namn) ska spela. Kom på fest!

Skärmavbild 2013-08-06 kl. 09.56.47

Just nu är jag irriterad på: Jag har ögoninflammation, dubbelsidig. Och jag fick inte läkartid förrän imorgon. Morr.

20130806-100655.jpgOnt, det gör ont.

Däremot vill jag rekommendera: Teve-serien the Wire, som jag typ är sist i världen att upptäcka, fem år efter att den slutat sändas. Även Netflix-keepern Orange is The New Black var huippu. Sen vill jag ju självklart rekommendera alla att titta in i Pityn nu efter remppan. Är så himla stolt över att vi fick det hela gjort på tre dagar.

Skärmavbild 2013-08-06 kl. 10.27.11Ett stycke hårt arbetande Adoptivson i den nybyggda loungen i Serendi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: