Åter.

Det var den semestern. Imorgon är jag åter stationerad i Ekenäs. Världsbladet kallar. Vackert så. Den här semestern har dränerat mig. Jag avslutar den utmattningsskadad och med en trolig ögoninfektion. I båda ögonen. Men kan inte klaga egentligen. Har haft ett fantastiskt sommarlov. Simmade runt i havet igår med mina brorsöner i ungefär en timme. Vi hoppade från båtar, bryggor och stenar och jag kände att livet blir liksom inte hemskt mycket finare än så. Har läst böcker, plöjt igenom teve-serier (heja, the WIRE!), ätit lite för mycket och väldigt gott, rest omkring, renoverat en bar, och inte fotat ett jota. Så fantastiskt fint.

Och ja, så klippte jag av mig semesterhåret i fredags. En sann befrielse. Mitt hår såg ut som om det tvättats med Fairy det senaste halvåret. Nu ser jag ut som en sexårig variant av mig själv, eller som min mamma. Vackert så. Nu ska jag till Pityn på bloggskolning med svägerskan.

Bloggen är återupplivad. Väl mött.

Skärmavbild 2013-08-05 kl. 18.31.58

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: