Festligt · Good shit

Lisa.

Lisa

Ni som inte följer mig på Instagram har kanske inte sett att vi har världens mysigaste nya medarbetare på redaktionen. Lisa, 12 veckor gammal corgi. Jag går lite i bitar av den där lilla hårbollen. Så ljuuuuvlig. Valpar alltså… gulp.

6 thoughts on “Lisa.

  1. Vad härlig! Jag har iofs alltid haft något emot corgin (efter att vår hund upprepade gånger var nära att bli attackerad av en som bodde i närheten och som fick gå lös på gården som inte ens hade minsta lilla staket eller häck), men egentligen verkar de ju vara mysiga typer ändå…

    1. Har också haft lite svårt för den här rasen men den här valpen har fått mig att omvärdera den biten. Pudeln är en annan jag inte riktigt förstår mig på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s