Hög skrytfaktor på den.

20130627-102804.jpg 20130627-102745.jpgEkenäs var en liten pärla imorse.

Ingen trodde det, allra minst jag själv, att jag skulle ta mig upp imorse och komma iväg på ens en liten promenad. Speciellt eftersom jag låg uppe till klockan ett och slötittade på Penelope (gammal James McAvoy-film om en brutta som föds med ett gristryne. Har ganska högklassig filmsmak som ni märker) på Netflix tills Greken skrek att ”nu får du för fan stänga ner! Du kommer att vara helt förstörd imorn annars. SOV!” Nå, i ren rädsla och så stängde jag ner och somnade antagligen relativt fort för klockan 6.55 var gröten uppäten och jag på väg till Ekenäs. Väl där så testade jag ett nytt koncept, morgonspringa utomhus istället. Kanske världens sämsta dag för detta. Seriöst, jag tror det var ungefär 28 grader och åska i liften. Trodde jag skulle förgås av fukten. Nämnde jag att jag dessutom tog fel tajts? Sprang med mina Asics vinterbrallor. Det var en liten mör bastu där kring låren under hela rutten. Kom tillbaka till gymmet, magtränade lite och svettades så mycket att jag funderade starkt på att ta två duschar direkt efter varandra. Seriöst, har inte svettas sådär mycket sen ifjol i Grekland när jag tvingades bestiga Akropolis i +34 grader (jätteskit idé för övrigt). Men men, nu var det gjort. *Klapp klapp*

Ikväll ska jag på Mio min Mio på Raseborgs sommarteater! Är mycket excite över detta. Fick två gratisbiljetter och vann en tredje i förrgår så vi är ett helt sällskap som går dit. Mycket fin tradition tycker jag. Minus regnet som är väntat till kvällen. Inget regn, tack. Är mest fascinerad över den här scenen när han flyger iväg inlindad i ett skägg till landet i fjärran. Normipäivä tydligen. Hur ska den gå till? Och hur stört är det inte att Jum-Jum spelas av Christian Bale i originalet? Eller att Christopher Lee spelar Kato (för övrigt kanske världens hemskaste man när man var liten)? Eller att hela filmen ju faktiskt är DUBBAD? Krejsigt. Hela filmen finns på Youtube, för den som är sugen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: