Läget.

Hur går det där ute? Här slavar man på bara. Känner att min blogg är lika spännande som fil just nu. Jag har liksom lite av en svacka på skrivfronten. Får liksom inte ut mig nåt vettigt på textfronten. Tror det beror på att jag är så sliten rent allmänt och tänker bara på SEN, SEN, och ännu mera SEN. Sen, being semestern. Med stort S. I skrivande stund finns det åtta män i mitt vardagsrum som sitter och skriker till någon mysig fotbollsmatch. Rätt skönt egentligen, för det här betyder att jag måste sitta i arbetsrummet och jobba. Instängd med Sveriges Radios dokumentärer som skönt bakgrundssurr. Har lyssnat på dem så många gånger att jag inte behöver lyssna helhjärtat längre. Skitbra fokusförstärkare för mig är dom. Dessutom ett lysande alternativ för er som måste iväg och träna, och behöver annat än Scooter i öronen.

Idag var jag iväg och köpte mig en ny liten fin manick till min kamersamling. Jag är allt annat än en såndär packråtta som inte kan slänga nåt. Mitt samlingsbehov är väldigt litet. Det enda jag egentligen går igång på är plåtburkar och gamla kameror. Just kameror brukar jag gå runt och sukta efter på alla loppisar men det är rätt så sällan jag köper på mig nåt. För dyrt. Men idag åkte jag iväg till Svartå-vischan för en specialvisning av en riktigt fin gammal pjäs. En gammal Zeiss, troligtvis från 30-talet, på stativ. En av de första kamerorna i byn. Kunde liksom inte med gott samvete inte lämna den där så efter en del förhandling så kom jag hem med den här fina pjäsen, som nu står och pryder vardagsrummet. Älskar honom.

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 22.04.27På träningsfronten går det ganska segt just nu. Är så förbannat trött. Nåt som jag vet går om då jag kommer iväg och tränar men när huvudet just nu bara inte vill. Det är jobbigt. Mitt huvud vill äta glass. Och korv. Och sova. Men imorgon måste jag upp och iväg till gymmet före jobbet. Det funkar liksom inte i längden såhär. Snart är jag lika miserabel som för ett halvår sedan. Nå, nu ska jag inte överdriva. Är nog på banan ännu men när jag vet hur enkelt det är att bara låta det släppa så måste jag helt enkelt rycka upp mig innan jag är helt förslappad igen. Imorse såg jag såhär vass ut. Pigg kvinna.

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 22.20.03

Anyhuu, nu ska jag köra hårt typ en timme här vid datorn och sen kasta huvudet på dynan. Redigerar diverse just nu. Allt huller om buller. Här är ett bröllop i Ekenäs för ett tag sedan. Dom var så kära så det var nästan lite overkligt. Vackert så. Back to work.

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 22.19.43

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: