Västerut!

Andreas Grega – Dom hade mycket att säga

Hårdstudera den där videon här ovanför, för den är min tillvaro om en vecka. Jag åker nämligen till Kungshamn på Sveriges västkust, precis intill Smögen. ABBA-sillens hemort. Innan jag landar där ska jag hoppa på en båt till Åland, lattja runt där ett par dygn, hoppa på en nattbåt till Stockholm, vidare på ett tåg mot Göteborg, och sen en buss mot Kungshamn. Med mig har jag Kollektivet Slarvan, Mini-Me, samt Fiskar-Silfvenius som väntar med makrilläventyr när vi väl når slutdestinationen. Hemfärd är lite oklart. Jag vill ju verkligen inte flyga så får se om jag och Mini-Me drar iväg i egen takt och leker Sunes Sommar medan Greken och Adoptivsonen åker hem och skolar in sig på Serendipity så att dom kan servera mig falafel i augusti. Älska äventyr utan slutdestination!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: