Mot ljuset.

20130619-102247.jpgI väntan på midsommar. Totalkaos väder därute i söndags men det gör liksom inget, vill bara vara till havs.

Känner ett kollektivt förakt (från er TVÅ som läser här regelbundet) angående min totala oförmåga att hålla den här bloggen flytande och intressant just nu. Orkar inte ens be om ursäkt då sanningen är så trist som det faktum att jag har NOLL möjlighet att sätta ner tid på detta den här tiden på året. Jobbar mot en deadline som heter duga men ser faktiskt ljuset i slutet av tunneln nu. Men det är lite tärande då jag sitter uppe och jobbar till tolv på nätterna, drömmer stressmardrömmar, och sen ska kravla mig iväg och träna med ungefär tre timmar sömn innanför pannbenet. Men det går. En stund. Imorgon är jag iallafall ledig från alla uppdrag och jobbmöten och ska då slita som ett as framför datorn och färdigställa så mycket som jag kan för att sen kunna ta ut semester om en vecka. I juli ska jag vara fri som en fågel i fem veckor. Då ska jag åka till Åland och sen vidare mot Smögen. Hur det ska gå till vet jag inte ännu, för vi har inte ett jota bokat eller ordnat men det brukar lösa sig. Resesällskapet är inte direkt kräsna när det gäller sånt här. Dom går runt på öl och räkor så kraven är inte så stora.

Tack förresten för alla lyckönskningar angående föregående inlägg. Det är mycket spännande tider nu och en av de orsakerna jag ser mest framemot semestern är just för att kunna ladda upp inför den här nya livsomställningen. Blir nog en otroligt pressad höst men som Tim Gunn brukar säga: ”Make it work!”

Tänkte bildbomba er här med vad jag egentligen hållit på med de senaste veckorna men det får ni lite hålla er till tåls med för, surprise surprise, har jag inte hunnit kolla igenom och välja ut och sålla och redigera så ni får bara nöja er med ett litet block på dom fina Sabbe och Miika som ni redan sett glimtar av här tidigare. Söta är dom trots att bildkvaliteten är ryslig eftersom jag snodde bilderna från min Instagram. Voi, voi… nå, you get the point.Mii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: