Apuva.

Det händer väldigt stora saker i livet just nu så mitt fokus är liksom precis överallt annanstans än just här. Spännande saker. Men saker som stjäl energi. Vi kan återkomma till dom nån annan gång. Dessutom är det en extremjobböverdos på agendan så jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. På helgen kändes det som om jag andades in på fredagsmorgonen, och andades ut igen när huvudet landade på kudden på söndagskvällen. Så. Otroligt. Bråttom. Hela. Tiden. Om ett par veckor går jag på semester men före det borde jag avverka ALLT jobb, så att jag kan ta det piano sen i juli. Försöker tagga ner lite men det är svårt. Och det är svårt att sluta joma om hur stressigt det är. Alla vet att det är tungt just nu, måste lära mig att inte avreagera mig omgivningen utan bara göra jobbet och sen njuta av semestern. Just nu funkar mitt liv enbart om jag klämmer in träning överallt där det går, för maten är liksom helt bananas just nu. Har jättesvårt att styra vardagen och då känns det som att jag vill kontrollera allt genom att äta precis allting jag ser istället. Borde bara blivit rökare så hade man kunnat avreagera sig med cigg istället. Skoj. Börja inte röka.

Så, just nu går träningsregimen ut på att cykla överallt, jogga före jobbet, och att vandra skiten ur dom nya skorna (hello, 9 kilometer på söndagskvällen.) Borde börja föra matdagbok igen för jag märker att jag äter totalt i obalans vilket gör mig lite kokkooo och sen sugen på precis allting. Vikten står stilla iallafall, och vandrar inte uppåt. För konstigt nog så reagerar min kropp inte genom att gå ner i vikt när jag är stressad, snarare tvärtom. Men eftersom jag rör mig underligt mycket så hålls vikten någorlunda i shack. Men den ska ju ner, och det är ju det svåra. Hursom, här kommer lite bilder från helgen. Var på bröllop och fotade dessutom men därifrån tog jag inga snapshots. Var fullt fokuserad på arbetet.

20130611-084226.jpgSprang på Miilo i fredags. Pubrunda i full swing var det.

20130611-084213.jpgPå jobb i Fiskars på fredag.20130611-084237.jpgAvslutningsfest på Amazing Race i Grantorp. Nätt.

20130611-084147.jpgFrån Grantorp till Spatten med båt för att hämta hem Knattarna.

20130611-084156.jpgKvällsvandring Karis-Grantorp. Ny kaveri på vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: