Seafolly.

Seafolly

Ända sedan jag såg den här bilden på Clara, så har gått runt och funderat på en dylik simppare. Alltså, jag har verkligen ingen kropp som synkar med dagens kroppsideal men det har liksom aldrig hindrat mig från att ränna runt i bikini på utlandsresor eller på stugan. Skitsamma liksom. Allt har fått dallra fritt. Brun fettma har känts behagligare en Spöket Laban-vit sådan. Men så kommer då ironin i det hela. För nu när jag ändå är avsevärt mindre så går jag totalt runt och suktar efter en Seafolly-baddräkt. En såndär heltäckande femtiotalspjäs som jag med all säkerhet VET att min sambo skulle tycka är fulast i världen. Men JAG älskart! Så fin, så fin.

Så, najs eller bajs på den?

8 Kommentarer

 1. miilo skriver:

  najs, tycker den är jättesnygg, skulle lätt också vilja ha en sådan!

 2. Elisa skriver:

  Har funderat en god stund men kan faktiskt inte skapa mig en åsikt om den? Är kanske upp till den som bär den? För jag kan se den lika väl på Clara som på min mommo. Knivig fråga!

  • NinaFotograf skriver:

   I know, risken är ju att man ser ut som Doris sen. Men å andra sidan, kan man även bära den som en topp med shorts så man får väl bara vara en stentuff-Doris sen.

   • Elisa skriver:

    Jo, och jag har ju litet svårt att föreställa mig att du skulle lyckas få den till en mommo-simppare. Så kör hårt! 😀

 3. ingelarudhberg skriver:

  Nice!! Fast jag vill ha den blårandiga. Den hel röda kan bli mommo-aktig.

 4. ika skriver:

  De hade ju massa fina simppare på Seafolly, aj aj 😀

 5. Etta skriver:

  Sååå snygg! Hittade liknande på change som också finns i Finland, tror jag. För mig blir det äntligen en snygg mommosimppare. Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: