Lägesrapport: -14kg.

20130531-084421.jpgMin mojo är tillbaka, som märks väl på min exceptionellt skrytsamma Instagram-feed för tillfället. Antar att jag ger lika mycket aggressioner till folk som vissa får av bilder på barn med spaghetti över hela fejset. Men det skiter jag i just nu. Har kommit tillbaka in i min fina träningsrytm. Under de tre senaste dagarna har jag joggat en sjua ute, simmat en kilometer inomhus och toppat det hela med  ett morgonpass idag. Är så sjukt stolt över detta. Jag skryter om detta för mig själv. Och för alla som råkar titta. Den ryggraden som krävs av en person som jag, för att ta mig upp klockan sex, köra till gymmet, och sen SPRINGA innan klockan ens slagit sju är helt sinnessjuk. JAG är ju inte den människan. Jag är den som sover till lunch och sen startar dagen med kall pizza som blivit över efter sjöslaget kvällen innan. Men otroligt nog så kan man göra vadsomhelst bara man bestämmer sig (ja, eller inte allting. Jag kan fortfarande inte sjunga eller räkna matta).

Så till alla er som tror att motion bara är för såna som inte förstår bättre, att bara idioter springer, eller att det borde vara skottpeng på alla som kan bära bikini med värdighet: Skit i alla andra! Kör er ert eget race och bli den ni vill vara och sluta fokusera på alla andra hela tiden. Vare sig det gäller konsten att springa fem kilometer utan att kräkas eller att bli sjukt jävla bäst på pingis så finns det hopp för alla. Bara gör’t.

7 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Alltså. Jag har en liten crush på dig. Du är så BRA!!! Gör det du mår bra av och skit i att andra inte orkar göra likadant. Perfekt.
  Det ryms ju en lonkero och chillande i livet också – en bra balans mår man prima av.

  /coach och fan.

 2. Antte skriver:

  Well hello there good-looking! Mycket fräsh hörru!

 3. Jennifer skriver:

  Bra Nina! Kan du int visa före och efter bilder? 🙂

 4. Alltså du är hurja!

 5. Daniela skriver:

  Nina, du är grym! Och inspirerande! Och snygg! Gillar din blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: