P!NK ikväll.

20130528-121456.jpgTog en andningspaus på Spatten igår. Så otroligt skönt.

Vet ni, den här senaste månaden har varit en total katastrof i Det Nya Livet. Resa, sjukdom, och träningsvärk (ironiskt nog) har satt totalstopp för all form av motion. Först var jag bortrest i över en vecka, sen förkyld i över en vecka, och nu har jag just återhämtat mig från fem dagar ABSURD träningsvärk! Ni minns att jag berättade om crossfitten som jag deltog i förra onsdagen? Men kan ni förstå att en träningsform som tog sju minuter i anspråk lämnade mig totalt handikappad i nästan en vecka efteråt! Igår var första dagen som jag kände mig så pass normal att det inte längre gjorde ont att göra en så enkel sak som att använda bestick. Att fota två bröllop var sån pina för mina ramar att jag trodde att dom skulle ramla av. Och nu när den värsta arm-misären släppte så har den flyttat sig till min högra vad som är så stel för tillfället att det inte ens går att stretcha ut skiten för då tar det så ont att jag inte kan andas. Alltså… seriöst, hur kan man bli såhär? Hoppas på förbättring till imorgon. Då ska jag tillbaka till gymmet igen. Börjar få lejdon på promenader och simturer. Jag vill springa! Och lyfta! Och pusha! Inte sitta här som nån gammal kärring och lipa över benvärk.

Ikväll ska vi på P!nk. Halva Karis ska dit tror jag. Ska ni? Mycket trevligt. Desto trevligare dessutom att vi har sittplatser. OCH, att jag har ledigt imorgon. Det är kanske det bästa med det hela. Ledigheten. Fast ja, jobb blir det ändå men på hemmaplan. Behöver inte vara social med folk och det är guld värt ibland. Blir lite slitsamt med tusen nya naamor per dag. Lämnar er med en bild jag tog på vägen ut till stugan igår kväll. Det är nu man glömmer hur mycket man förbannade det här landet för en ynka månad sedan. Nu trivs man igen, serni.

20130528-121512.jpg

2 Kommentarer

  1. Kristel skriver:

    Pink var fanatstisk, ni kommer ha de super!

  2. Linda skriver:

    Juupp, skall också på Pink! Och har sittplats som tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: