Bröllop

Sabbe <3 Miika.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Fint att gå på bröllop som en vanlig gäst ibland. Ja, några bilder klämde jag ur mig men i övrigt så fick jag rumla runt på dansgolvet med alla andra typer för en gångs skull. Så. Himla. Roligt! Älskar bröllop! Och av nån anledning så tog jag återigen buketten. Tredje gången nu. Börjar bli tragiskt. Greken vägrade ens delta i strumpebandkastandet för han har nämligen också lyckas nappa det ett par gånger på ett par år. Han vill inte inse realiteten av detta. Working on it. I övrigt så var det en fantastisk fest i makalös miljö. Solen färgade himlen knallröd där på kvällskvisten och det var inte bara brudparet som var kära den kvällen. Strålande, strålande!

9 reaktioner till “Sabbe <3 Miika.

  1. Det är väl bara att planera ett bröllop med allt vad det innebär och sedan meddela tid och plats då Greken skall infinna sig 😉 Ni är ju faktiskt förlovade 🙂 Annars kan man locka med att det blir en jäkla fest med alla ens nära och kära..

      1. Jo, det är ju det där med lån som vi försöker undvika. Har tillräckligt av dom redan. Men, på nåt sätt ska det väl fixa sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s