Fri.

20130517-160713.jpgImorse i Hangö stod jag och nosade in i vinden som vilken annan byracka som helst som njuter av sommarvädret.

Äntligen fredag! Längsta veckan i världshistorien. Känns som om min semester tog slut för ett år sen och inte en ynka vecka sedan. Otroligt tung jobbvecka med överhängande strejkhot, sommartidningsrusch och allmän hets. När budet äntligen kom idag om att strejken blivit avblåst så var det nog en enorm lättnad för alla parter. Jag vill verkligen inte strejka. Jag behöver min lön. Och tidningen behöver lyckliga läsare och inte folk som inte får sin tidning på obestämd framtid.

Nej nej, hemmetti nu ska här firas fredag. Flunssan är så gott som över och imorn blir det full rulle med första gymbesöket på två veckor. Sen ska jag fota några konfirmander, gå på Petas studioöppning i Transformatorn, äta på Karis första pop-up restaurang i gamla köttkontrollen och sen stritta iväg och inviga Renjas terass och heja på Rumäniens värdelösa euroviisubidrag (så dåligt att jag tycker att det är hujsigt BRA! Kisade nästan ner mig igår när jag såg spektaklet.) Och nu, ska jag plocka upp mina två boys från tåget och sen ska vi gå på öl. Vid havet. I Ekenäs. Gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: