Good shit

Meh, huuuur härligt?

Ok, vi behöver lite glada saker här. Kolla in klippet ovan. Ännu en sak som en fyraåring gör bättre än jag: dansar. Så otroligt sött! Och vänta till slutet när dom intervjuar dom, jag dör lite. Bonus: Låten som spelas i bakgrunden är av ett svenskt band som heter Supersci. Dom lyssnade jag på ganska frekvent i Sundsvall när jag bodde där eftersom min klasskompis Niklas spelar med dom. Kul kul!

2 reaktioner till “Meh, huuuur härligt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s